Зареждане

Francis Ngannou: Бях спокоен и уверен в победата

Francis Ngannou: Бях спокоен и уверен в победата
Публикувано на: Юни 30, 2019 в 07:51 ч
Francis Ngannou отново стана претендент за титлата в тежка категория, след като записа победа с нокаут над Junior dos Santos за 71 секунди. Двамата споделиха клетката в главната битка на събитието в Минесота и "The Predator" навлезе в серия от 3 поредни победи с нокаут в първия рунд. Сега той ще чака битка за титлата в категорията срещу Daniel Cormier или Stipe Miocic, които ще се бият през август. Ngannou застана пред медиите на пресконференцията след двубоя и сподели, че е бил уверен в победата:


Не мога да кажа, че съм очаквал такъв завършек на срещата. Бях много спокоен и уверен в това, че ще го победя. Не знаех кога ще свърши, но със сигурност знаех, че ще победя. Знам всичко за неговата игра. Казах на Dana White, че искам уважение и битка за титлата, защото само това има смисъл за мен в момента. Той ми каза, че ще поговорим и аз мисля, че това е положителен отговор. 

Не трябва да убеждавам хората, че мога да победя Miocic или Cormier. Как щях да ви убедя, че ще победя dos Santos ? Хората са убедени само от резултата. Не знам какво ще се случи в следващите месеци, но знам, че ще получа шанс за титлата. Усетих, че нанесох доста щети с първия ритник и не очаквах да го забавя още с първия. Мислех, че ще ми трябват още няколко ритници, но нещата се случиха по различен начин. 

Ние бойците от Африка заслужаваме да има събитие на UFC в Африка. Време е да го обмислят. Не ме интересува кой от двамата ще победи, защото и двамата са добри битки за мен. Miocic е боец, който ме победи и искам тази битка, а от друга страна Cormier беше двоен шампион. И двете битки са добри за мен. Мисля, че заслужавам шанс за титлата. Все още не е ясно какво ще се случи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес