Зареждане

Floyd Mayweather подписа с UFC за 100 милиона долара - излиза срещу McGregor в UFC 225

Floyd Mayweather подписа с UFC за 100 милиона долара - излиза срещу McGregor в UFC 225
Публикувано на: Април 1, 2018 в 08:20 ч

Изглежда, че всичката подготовка на Floyd Mayweather за дебют в клетката на UFC не е била напразна. Както ви съобщихме преди време лично ММА шампионът Tyron Woodley се зае с подготовката на оттеглилия се боксьор.

Снощи стана ясно, че Mayweather е подписал договор с UFC само за 1 двубой за зашеметяващите 100 милиона долара. Битката ще е срещу Conor McGregor и вече има дата - 9-ти юни в главното събитие на UFC 225.

Все още не е ясно какъв ще е хонорара на McGregor.

Двамата вече се изправиха веднъж един срещу друг, но на боксовия ринг, където Mayweather записа убедителна победа. В клетката с ММА правилник обаче нещата са различни.

Букмейкърите вече запонаха залаганията и Mayweather е сериозен аутсайдер в тази битка - дори повече отколкото McGregor беше при срещата им на боксовия ринг.
 

 
UFC 225 ще бъде едно от най-големите състезание на организацията в историята на нейното съществуване. Освен двубоя между боксьора и ММА шампиона ще видим и Yoel Romero срещу Robert Whittaker за титлата в средната категория, както и Alistair Overeem срещу Curtis Blaydes. Има слухове, че участие ще вземе и кеч звездата CM Punk.

Събитието ще бъде мащабно и организаторите са приготвили голямо музикално шоу преди да започнат битките, в което да вземе участие е получил лично Веселин Маринов.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес