Зареждане

Феновете са впечатлени от формата на Конър Макгрегър

Феновете са впечатлени от формата на Конър Макгрегър
Публикувано на: Май 20, 2024 в 02:00 ч
Точно шест седмици ни делят от дългоочакваното завръщане на Конър Макгрегър, а феновете са впечатлени от формата на легендарният ирландец.

Отне три дълги години на известния "The Notorious" да излекува контузията си на крака и да остави работните задължения настрана. Въпреки многомилионните печалби, за които обикновеният човек може само да мечтае, той се принуждаваше да става всяка сутрин, за да работи здраво за ново завръщане в ММА. Това ще се случи на 29 юни, а негов съперник ще бъде Майкъл Чандлър.

Дълго време феновете спореха помежду си под каква форма Макгрегър ще се върне ирландеца. В последните години повечето от заниманията му бяха свързани със снимане на филми, реклами и други значително по-приятни задължения от обикновените спаринги във фитнеса. Конър обаче не се отказа и потвърди, че битката е негова страст и че не го прави за пари, а от любов.

Сега сме във фазата, в която ни предстоят четири седмици здрава подготовка, след което преминаване на по-лек режим. Наскоро се появи видео от спаринга на Конър, което ни показва, че той не е загубил знаменития си нокаутиращ удар. И тъй като той е натрупал повече мускулна маса, може да се очаква, че нокаутиращият удар ще бъде още по-тежък.

Феновете са впечатлени от формата на ирландеца и се надяват на голяма победа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес