Зареждане

Феновете на Макгрегър го искат на тренировка с Чимаев

Феновете на Макгрегър го искат на тренировка с Чимаев
Публикувано на: Май 18, 2022 в 00:00 ч
Феновете на Конър Макгрегър настояват да го видят в тренировка с Хамзат Чимаев.

Макгрегър отново е в тренировъчен режим, подготвяйки се за завръщане в UFC. Ирландецът се цели в полусредната категория, където е и Хамзат Чимаев. Там той е на второ място след победата си над Гилбър Бърнс.

Чимаев докара феновете до екстаз, че двамата може да се срещнат, споделяйки видео на Макгрегър, който крещи "Давайте, Чечня" - родината на "Borz".


Феновете бързо започнаха да призовават за обща тренировка.

"Нямам търпение да видя колаборация между Конър и Чимаев," пише един от феновете. "Би било страхотно. Моля ви, тренирайте заедно."

Друг допълва:

"Конър възхвалява Чечня и иска дружба с Чимаев, а не да се бие с него."

Сред коментарите има и математически формули:

"Хамзат + Дарън Тил + Конър = три луди глави."

Чимаев бе споделял преди време, че е започнал да се занимава с ММА, след като е гледал битки на Макгрегър, но това не му попречи да отиде и да потърси Макгрегър в Ирландия, след като се бе почувствал обиден от приказките му за своята родина.

Вижте също: Чимаев летял до Ирландия, за да бие Макгрегър, но бил арестуван

Макгрегър обаче интерпретира историята по различен начин, твърдейки че Чимаев е бил в Ирландия, за да му помогне за подготовката с Хабиб Нурмагомедов през 2018-та.

Чимаев оттогава къде на шега, къде сериозно бе написал на Макгрегър"

"Ако искаш да се върна и да ти помогна, ще го направя. Ще те чакам в твоя тренировъчен лагер."

Въпреки всичко Макгрегър се е ориентирал към голяма битка - двубой с шампиона Камару Усман. Чимаев е наясно, че е напълно възможно ирландецът да го предреди за такава битка.

"Когато победих Бърнс, си мислих, че аз ще съм наред за титлата," сподели Чимаев. "Но това е бизнес. Който е известен, прави пари и избират него. Разбирам това. Ще видим какво ще стане. Ако Конър иска да дойде в лагера ми и да тренираме, добре е дошъл. Ако иска да се върне и има нужда от малко помощ, аз съм тук.

Ако иска да се бие с Усман, това мисля че може да се случи, защото той е много известен. Могат и двамата да изкарат много добри пари. Затова и двамата искат тази среща. Мисля, че и UFC искат да я направят."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес