Зареждане

Fedor Emelianenko насоли жестоко брат си: Юда, не срами повече фамилията ни

Fedor Emelianenko насоли жестоко брат си: Юда, не срами повече фамилията ни
Публикувано на: Октомври 27, 2017 в 19:50 ч

Руският легендарен ММА боец, Fedor Emelianenko напоследък бе обект на критика от брат си - Alexander, който след като излезе от затвора, реши да се върне отново към двубоите.

Преди няколко дни по-малкият брат даде интервю, в което нарича хората от обкръжението на Fedor "социопати", както и обвинява брат си, че го е принудил да се бие с хърватинът Mirko "Cro Cop" Filipovic през август 2004-та - битка, която руснакът загуби с нокаут.

Fedor Emelianenko обаче явно не е издържал на думите на брат си, с когото от години са поели по различни пътища и сега реши да му отговори както подобава.
 

 
"Репутацията ми като атлет няма нужда от коментари и защита, но интервютата на Alexander засегнаха честта на хората, които са ми близки. Затова пиша това отворено писмо до Alexander, с желанието да се разбере как стоят в действителност нещата и че не са така, както той ги представя. Александър, ще ти отговоря за пръв и последен път: Първо, за теб и твоите приятели, аз не съм Федя, а Федор.

В затвора си се скри от това, което си още на 18-годишна възраст. Да говориш за татуировките си, ти е просто хоби, но снимките ти с десетки затворници и съкилийници е нещо много повече. По това време хората от моето обкръжение ти помагаха много, но ти скъса всякаква връзка с тях и им изля буквално кал върху главите, след като излезе от затвора. Това е свинщина.

Никой не те е принуждавал да се биеш с 'Cro Cop'. След като Мирко загуби от Ранделман, ти реши да се възпозлваш от ситуацията, макар че Вадим Финкелщайн, треньорите и аз бяхме категорично против това. Най-вече заради отношението ти към тренировките, както и липсата ти на опит. Опитахме се всячески да те откажем от този двубой. Загуби от Мирко и от тогава насетне във всяко интервю ми напомняха, че моят брат е бил нокаутиран от 'Cro Cop'.

А сега и най-важното нещо - това, заради което написах това писмо - нарече близките ми 'социопати'. Социопат обаче си ти. Юда. Съжалявам за хората, които ти бяха близки и те подкрепяха в трудните ти моменти. Аз лично съм поднасял извиненията си от твое име поне на десет човека.

Не знаеш кой е покрай мен. Всички, които познаваш и изиграха важна роля в твоя живот, ти не можеш да им стъпиш и на малкия пръст. Ти изобщо не си ми от близките хора. Беше казал в интервюто си, че можеш да ми помогнеш. Но не разбирам как може ти, който наскоро бе освободен от затвора, защото постоянно нарушаваш законите, може да ми помогнеш с изключение на едно нещо - да спреш да срамиш името на родителите ми и моето име също."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес