Зареждане

Eddie Alvarez за ситуацията в леката категория: UFC хвърлиха лайно по стената и се надяват да залепне

Eddie Alvarez за ситуацията в леката категория: UFC хвърлиха лайно по стената и се надяват да залепне
Публикувано на: Септември 28, 2017 в 15:00 ч

Tony Ferguson и Kevin Lee ще се бият за временната титла в леката категория на 7-ми октомври в UFC 216, понеже шампионът там, Conor McGregor все още не е ясно кога и срещу кого ще се завърне в UFC.

Има обаче бойци от категорията, които недоумяват защо "El Cucuy" и "The Motown Phenom" ще се бият за пояса. Един от тях е Eddie Alvarez, който изрази недоумението си по интересен начин.
 
"На мен тази ситуация с временна титла ми изглежда така, сякаш от UFC хвърлят лайно по стената и се надяват да залепне.  Точно в такава ситуация сме. Шампионът не се бие, така че трябва да се правят глупости, докато го чакаме. Трябваше им някакъв мач просто. Междувременно Justin Gaethje и аз ще направим най-голямата битка в леката категория, най-атрактивната, в идните месеци, докато шампионът не реши да защити титлата си. В момента печелим време и правим своите ходове, защото в един момент всички ще преследваме именно него."

Alvarez и Gaethje в момента са треньори в риалити шоуто The Ultimate Fighter 26 и ще се изправят един срещу друг в клетката на 2-ри декември в UFC 218.

Победителят най-вероятно ще стане претендент за титлата на McGregor или пък на временната титла, която ще е в ръцете на Lee или Ferguson, ако ирландецът пожелае да си почива още.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес