Зареждане

Eddie Alvarez: Ще нокаутирам всеки, който изправят срещу мен в ONE Championship

Eddie Alvarez: Ще нокаутирам всеки, който изправят срещу мен в ONE Championship
Публикувано на: Декември 13, 2018 в 00:02 ч
Бившия шампион в лека категория на UFC и Bellator, Eddie Alvarez се премести в азиатската организация ONE Championship и ще вземе участие в турнир в лека категория, който от организацията планират да направят. Eddie ще дебютира през март и е готов да раздава тежки нокаути:



Ще направя дебют за организацията на 31 март в Япония и това ще е първата битка от турнира в лека категория. Има доста трудни опоненти в ONE и мисля, че ако Shinya продължи с победите рано или късно, ще се срещнем в турнира. Готов съм да се бия с всеки боец и това, че някой е известен, не го прави по-добър в клетката. Не съм толкова известен боец, но винаги съм знаел, че може да стана най-добрият в света, където и да отида. Гледал съм битки на доста от бойците в ONE и мисля, че мога да победя всеки един от тях.

Искам да покажа най-доброто от себе си през март. Готов съм да се бия с всеки, който от ONE  изправят срещу мен. Аз съм тук, за да стана шампион на ONE Championship. Ще спечеля тази титла и ще съм бил шампион във всяка голяма организация. ONE  могат да ми дават опоненти, а аз ще ги нокаутирам един по един. Нека го направим и да спечелим и тази титла.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес