Зареждане

Джоунс ще се боксира с Майк Тайсън, но иска и бой в ММА

Джоунс ще се боксира с Майк Тайсън, но иска и бой в ММА
Публикувано на: Юни 22, 2020 в 07:00 ч
Джон Джоунс е готов да се качи на ринга с легендарният Майк Тайсън. Преди няколко дни Тайсън сподели в интервю, че бойците на UFC никога няма да изкарват парите, които правят боксьорите. Майк каза, че Джон Джоунс трябва да се боксира с него, ако иска да изкара много пари, както преди години направи Конър Макгрегър, който се боксира с Флойд Мейуедър.

Вижте още - Майк Тайсън: Джоунс трябва да се бие с мен, за да изкара пари​​​

В последните седмици има доста напрежение между Джоунс и UFC, защото той не е доволен от заплатите, които му дават. Явно интервюто на Тайсън е привлякло вниманието на Джон Джоунс и той сподели, че е готов да се боксира с Тайсън, но само ако направят битка и в клетката. Ето какво написа Джоунс в социалните мрежи:


Слушам Майк Тайсън. Ще се боксирам с теб на ринга, ако обещаеш, че ще ми дадеш истински бой в клетката след това. И защото те уважавам много ти обещавам, че няма да ти счупя нищо.

Тайсън отказа близо 20 милиона долара, за да се бие с голи ръце в BKFC. Минимални са шансовете да се съгласи на битка в ММА с един от най-великите в историята. Кой би победил в боксова среща между Джоунс и Майк Тайсън ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес