Зареждане

Джордж Сейнт Пиер става коментатор в UFC

Джордж Сейнт Пиер става коментатор в UFC
Публикувано на: Август 7, 2020 в 05:00 ч
Легендарният Джордж Сейнт Пиер ще започне да коментира събитията на UFC на френски език. Това сподели Дейна Уайт, който е президент на организацията. Наскоро Дейна изяви желание да организира битка между Хабиб Нурмагомедов и Джордж Сейнт Пиер. Това е мечтаната битка за Хабиб, който през октомври влиза в клетката за предпоследен път срещу Джъстин Гейджи.

Нурмагомедов иска да сбъдне мечтата на неговия покоен баща и в последната си среща да се бие със Сейнт Пиер. Типично в свой стил обаче Уайт първо се съгласи, а сега започна да си противоречи и сподели, че иска Сейнт Пиер да си остане в пенсия. Ето какво сподели Дейна за Джордж и неговото бъдеще:


Нека видим какво ще стане с Гейджи. Тази битка първо трябва да мине. Ние наскоро наехме Джордж Сейнт Пиер, който ще бъде коментатор с френски език. Искам повече да го гледам като коментатор. Не виждаме много бойци, които се оттеглят на върха. Сейнт Пиер го направи. Той има парите и те не му трябват. Сега той работи за нас в друга сфера и искам да остане в пенсия.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес