Зареждане

Джордж Сейнт Пиер отказа на Камару Усман

Джордж Сейнт Пиер отказа на Камару Усман
Публикувано на: Юли 24, 2020 в 08:16 ч
Легендарният боец Джордж Сейнт Пиер не смята да излиза от пенсия, за да се бие с Камару Усман. Преди няколко дни Усман предизвика Сейнт Пиер на битка за титлата в полусредна категория. Дълго време "Rush" доминираше в категорията, но се оттегли от ММА сега Камару властва в дивизията. Наскоро Усман защити титлата си с победа над Хорхе Масвидал и изравни Сейнт Пиер за най-много последователни победи в категорията.

Това надъха Усман и той хвърли ръкавицата към Сейнт Пиер, за да прекъснат серията на един от двамата. Това обаче не е нещо, което вълнува Джордж и пред TMZ той сподели, че не си струва да се връща:


Гледах неговата битка. Той е невероятен. Каква страхотна битка. Усман е много, много умен. Всички говорят за неговата физика и умения. Аз обаче мисля, че най-голямото му оръжие и неговия ум. Много е умен. Той е много добър в това да се превърне в перфектен съперник на неговите опоненти. Камару проведе една перфектна битка срещу Масвидал. Мисля, че е страхотен боец и ще стигне далеч. 

Той ще е сред най-добрите, ако продължи да се представя така. Всички искат да се бият с мен, защото ще изкарат много пари. Ако ме победят, то тогава ще си затвърдят наследството. От моя страна е различно. Понякога гледам битки и си казвам, че мога да ги победя. По-късно започвам да мисля за нещата, през които трябва да премина преди битка и си казвам, че не искам да го правя. 

Има много бойци в нашия спорт, които се оттеглят прекалено късно. Аз не исках да съм като тях. Аз съм здрав и съм богат. За мен е по-добре да стоя в пенсия. Не си струва да се връщам за битка с Усман, защото загубата е по-голяма от печалбата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес