Зареждане

Джон Кавана: Макгрегър и Поарие ще се бият в полусредна категория

Джон Кавана: Макгрегър и Поарие ще се бият в полусредна категория
Публикувано на: Октомври 18, 2020 в 05:00 ч
Джон Кавана, който е треньор на Конър Макгрегър твърди, че втората битка между тях ще бъде в полусредна категория. В последните няколко дни Конър и Дъстин дадоха устно съгласие за битка през януари 2021 година. Всички се чудеха в коя категория ще се бият двамата и Кавана реши да разкрие тази мистерия.

В социалните мрежи дългогодишния треньор на Макгрегър сподели, че неговия боец се е развил много повече от Поарие. Джон написа още, че ще бъде радост за окото да гледаме битка между двамата, но този път в полусредна категория:

Кавана: Гледам последните тренировки на Конър Макгрегър и те са наслада, която ме образова. Плавност на движението с елитно ниво на тайминг и качества. 

Дъстин се подобри толкова много от първата среща, но Конор се подобри много повече. Да ги гледате хидратирани и здрави в полусредна категория ще бъде очарователно.

Макгрегър и Поарие се биха преди няколко години в категория перо и тогава Конър спечели с нокаут в първия рунд. Двамата постигнаха много успехи след тази битка и подобриха значително играта си. Макгрегър успя да стане двоен шампион в лека категория и категория перо. Поарие от своя страна успя да спечели временната титла в лека категория.

Малко след изказването на Кавана, Али Абделазиз отговори и сподели, че победителя от боя между Макгрегър и Поарие няма да се бие за титлата в лека категория, ако битката им наистина е в полусредна категория. Абделазиз смята, че не е честно да се биеш за титлата в лека категория, когато не си свалял килограми и си се бил в горната категория.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес