Зареждане

Джон Джоунс уби глиган с 1 изстрел и вбеси феновете

Джон Джоунс уби глиган с 1 изстрел и вбеси феновете
Публикувано на: Януари 19, 2021 в 05:00 ч
Джон Джоунс отново си навлече гнева на феновете. "Bones", който е бивш шампион в полутежка категория на UFC пусна видео в социалните мрежи, в което показа как ловува от хеликоптер. Джоунс се похвали, че е заедно с Томас Пейн, който е сержант и инструктор на Делта Форс.

Джон показа завидни умения и още с първия удар свали животното. Последваха още изстрели от страна на 33-годишния американец, който стана обект на доста критикика в социалните мрежи. Под видеото Джоунс написа коментар, с който се извини на тези, които са се засегнали.

В момента Джоунс се готви за дебют в тежка категория и наскоро сподели, че вече е с тегло 113 килограма. Той ще чака битка за титлата в тежка категория, след като Стипе Миочич и Франсис Нгану излъчат победител през март.

Ето какво написа Джоунс, след като го нападнаха за видеото, в което убива глиган:

Един изстрел, едно убийство и много бекон. Извинявам се, ако това видео създава неудобство на някои от вас. В същото време съм развълнуван и чакам пратката си с месо, за да стигне до Албакърки. 

Не бързах с първия изстрел, за да съм сигурен, че животното няма да страда. Обзалагам се, че половината от обидените ядете наденица и сланина всяка седмица.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео