Зареждане

Джон Джоунс твърди пред полицаите, че полудял

Джон Джоунс твърди пред полицаите, че полудял
Публикувано на: Март 28, 2020 в 08:16 ч
Преди няколко дни шампионът в полутежка категория на UFC, Джон Джоунс беше арестуван, защото шофирал в нетрезво състояние, нямал застраховка и невнимателно употребил своето огнестрелно оръжие. Днес властите решиха да пуснат видео от ареста на шампиона, който изглежда неадекватен и споделя през полицаите, че полудял. Ето какво споделя Джоунс през полицаите, които го подлагат на различни тестове, а той не се справя:


Имам синдром на дефицит на вниманието, защото ме удрят в главата и така се изхранвам. Краткотрайната ми памет е наистина зле. Хората не знаят това за мен, но е наистина лошо. Полудях. Спрях колата и бях мил с бездомните хора. Полудях. Това беше първото ми шофиране от две седмици. Видях тези бездомни момчета и бях добър с тях. Държах се с тях като с хората.


В крайна сметка след приключване на тестовете за трезвост, полицаят казва на Джоунс, че е арестуван. По време на цялата среща Джоунс наричаше полицаите „сър” отново и отново и не показва признаци на съпротива. По-късно същата вечер той е бил освободен от ареста с първата си съдебна дата, определена понастоящем за 8 април в Албакърки. Ето видеото от ареста:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес