Зареждане

Джон Джоунс сложи Хабиб в своята листа с най-великите

Джон Джоунс сложи Хабиб в своята листа с най-великите
Публикувано на: Февруари 25, 2023 в 00:00 ч
Американският състезател по смесени бойни изкуства Джон Джоунс посочи своята листа с петимата най-добри бойци за всички времена.

Бившият шампион на UFC в полутежка категория сложи и себе си в листата, което едва ли е изненада. През 2020 година Хабиб Нурмагомедов свали Джоунс от първото място на ранглистата на UFC, независимо от тегловната категория.

Тогава Джоунс не беше доволен и изтъкна всички постижения, които има повече от Нурмагомедов. Хабиб винаги е говорил, че Джоунс е опетнил своята кариера заради проблемите извън клетката, както и допинг скандалите.

Явно "Bones" не се е засегнал от Хабиб, защото слага и него в своята листа с най-добрите.

„Този списък ще включва мен, Андерсън Силва, Жорж Сен-Пиер, Хабиб Нурмагомедов и Жозе Алдо. Това са всички мои любими бойци. С Хабиб имахме разногласия в миналото, но никога не е имало вражда.

Уважавам начина, по който се държи, как представя вярата и страната си. Той е честен и прям човек, истински мъж, така че отдавам почит на неговите житейски принципи.“, цитираха Джоунс от RMC Sport.

Джоунс се завръща в началото на март, за да се бие със Сирил Ган. Двамата ще спорят за вакантната титла в тежка категория. Битката им оглавява събитието UFC 285, което ще се проведе в Лас Вегас.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес