Зареждане

Джон Джоунс ще прекара 4 дни под домашен арест

Джон Джоунс ще прекара 4 дни под домашен арест
Публикувано на: Юни 28, 2020 в 07:00 ч
Шампионът в полутежка категория на UFC, Джон Джоунс ще прекара 4 дни под домашен арест и ще бъде следен с гривна за проследяване. Това е част от сделката, която той сключи с властите, след като по-рано тази година го хванаха да шофира под влиянието на алкохол. Сделката, която той сключи, за да избегне затвора включва: една година пробация под наблюдение, 90 дни извънболнично лечение чрез видеоконференция, асортимент от глоби, 48 часа обществено полезен труд и 96 часа под стража (домашен арест).

Вижте още - Джон Джоунс: Последния арест ме освободи

Джоунс не трябва да нарушава своя домашен арест, освен ако не му бъде разрешено. Властите ще го посещават, за да го тестват за наркотици и алкохол. Ако той даде положителна проба, то тогава ще загуби сделката и ще бъде изправен пред съда. Председателят по делото ще бъде уведомен за нарушението, ако има такова.

"Bones" не е в много добри отношения с UFC и е готов да отсъства с години от клетката, защото вярва, че заплатата му е ниска. Той иска да направи промяна за младите бойци и е готов да стане жертва в името на доброто. В своята последна битка той защити титлата си с решение над Доминик Рейес по-рано тази година.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес