Зареждане

Джон Джоунс: Ще бия Миочич, Аспинал и Нгану

Джон Джоунс: Ще бия Миочич, Аспинал и Нгану
Публикувано на: Февруари 26, 2024 в 02:00 ч
Джон Джоунс, считан за най-добрият ММА боец на всички времена разкри, че все още няма да се пенсионира. Той има поне още трима съперници, които иска да победи.

Говореше се, че двубоят със Стипе Миочич ще бъде последен за него. Джоунс, наред с други неща, намекна за това няколко пъти. Дългото отсъствие обаче събуди в него желание за битка, което той би искал да проектира в потвърждаване на вече голямото си наследство. И така, какъв е планът на живата легенда ?

Джоунс планира да бие Стипе, а след това и Том Аспинал. "Bones" планира и битка с Нгану. Джон е сигурен, че може да победи и в 3-те срещи.

„Има още много мачове, в които светът иска да ме види. И трябва честно да призная, че и аз съм изкушен да се присъединя към тях. Например, имаме Том Аспинал (временен шампион на UFC в тежка категория), с когото би било огромна битка. След това има Франсис Нгану, отново масивна битка. 

И разбира се Стипе Миочич, който е много уважаван боец. Битката с него ще се хареса на всички хардкор фенове на ММА. Нямам представа как ще се подредят мачовете. Моята прогноза обаче е, че първо ще се бия със Стипе, както беше първоначално планирано. 

Ще победя този и след това ще отида срещу Аспинал, след което е Нгану. Резултатът винаги ще бъде един и същ. Ще победя Миочич, Аспинал и Нгану.“, каза Джоунс, който се появи като гост в PFL vs.Bellator.

Планът на Джоунс е страхотен и публиката със сигурност е щастлива да го чуе. Уловката е, че Нгану в момента е активен в PFL и отдавна е прекъснал всички връзки с UFC. Дейна Уайт отхвърля всякакви съвместни битки, с която и да е друга лига. Би било наивно да се мисли, че нещо ще се промени с времето.

Освен ако Нгану не получи разрешение от PFL да се премести в UFC за една битка. Точно както му беше дадено разрешение да се премести на боксовия ринг. Може ли Джоунс да бие Стипе, Том и Франсис ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес