Зареждане

Джон Джоунс се завръща през април или юли

Джон Джоунс се завръща през април или юли
Публикувано на: Декември 9, 2021 в 02:00 ч
Джон Джоунс планира да направи дебют в тежка категория през април или юли 2022 година. 34-годишната легенда твърди, че се намира в много добра форма и няма търпение да се бие. "Bones" иска веднага да получи шанс за титлата в горната категория.

Следващия месец Франсис Нгану и Сирил Ган ще обединяват титлите и има голяма вероятност победителят да срещне Джоунс. Джон не се е бил в ММА вече 2 години и в последната си среща победи Доминик Рейес.

Така той защити златото си в полутежка категория, но няколко месеца по-късно го оваканти. Сега Джоунс е изцяло фокусиран върху тежка категория и вярва, че ще постигне величие с година и половина подготовка.

Към днешна дата той е близо 120 килограма. Ето какво сподели Джоунс пред медиите в САЩ за завръщането си:

Стане ли въпрос за битка, тогава ще кажа, че съм във феноменална форма. Вълнувам се, че ще се бия за Албакърки, Ню Мексико. Наскоро се присъединих към отбор наречен "Fight Ready" в Аризона и сега ще се бия за два отбора. Искам да се завърна през април по възможност в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. 

Ако не може през април, тогава през юли на международната бойна седмица. Това са двата месеца, които съм набелязал за завръщане. Всичко зависи от победителя в битката между Франсис Нгану и Сирил Ган. Ще видим какво ще стане. 

Ако Джоунс получи шанс за титлата, то почти сигурно ще се завърне през юли. Малък е шанса Нгану или Ган да се бият през април срещу Джоунс, защото не е ясно колко щети ще понесе победителя от срещата им.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес