Зареждане

Джон Джоунс се обяви за най-велик в полутежка категория

Джон Джоунс се обяви за най-велик в полутежка категория
Публикувано на: Май 17, 2020 в 08:25 ч
Живата легенда в полутежка категория Джон Джоунс вярва, че е най-великият боец, който някога се е състезавал в категорията. 32-годишния боец държи титлата дълги години и успя да я защити цели 11 пъти. "Bones" имаше много проблеми в личен и професионален план, които го изкараха от играта за няколко години. Провалите на тестовете за допинг определено хвърлиха сянка върху постиженията му, но не може да отречем неговия талант и доминация през годините.

Джоунс е с рекорд 26-1-1 в ММА и за последната 1 година защити титлата си в битки с безспорните претенденти в категорията. В последните дни Джон отговаря на въпроси от феновете в социалните мрежи и сподели, че вече се е доказал като най-велик в историята на своята категория. Шампиона реши да поговори и за живота си след битките. Ето какво смята да прави той след ММА:


Аз вече съм най-великият боец, който някога се е състезавал в полутежка категория. Темата е приключена. Що се отнася до най-велик като цяло в историята на ММА, то аз винаги съм бил в темата, но всеки има своето мнение. 

Всички най-добри в различните спортове за имали загуби. Вижте Бейб Рут и Майкъл Джордан. След битките вероятно ще напиша няколко книги за живота си. Може да участвам в няколко филмa, а след това ще се фокусирам върху това да бъда възможно най-добър баща. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес