Зареждане

Джон Джоунс се изсмя на Тайсън Фюри и го покани за бой в UFC

Джон Джоунс се изсмя на Тайсън Фюри и го покани за бой в UFC
Публикувано на: Май 20, 2023 в 00:00 ч
Джон Джоунс отговoри на Тайсън Фюри, който вярва, че може да го победи в бой без правила.

"Bones" предлага Тайсън да се обади на Дейна Уайт, ако иска да се срещнат в клетката. Всичко започна от коментар на Джо Роугън. В скорошен епизод на The Joe Rogan Experience, коментаторът на UFC и негов гост обсъждаха какво би се случило, ако Фюри и Джоунс бяха заключени в една стая.

Тогава Роугън сподели, че Фюри няма никакъв шанс в бой без правила срещу Джоунс. Коментарите стигнаха до Фюри, който публикува остър отговор. Тайсън се закани, че ще победи Джоунс и се обяви за най-лошото копеле в света.

Джоунс вярва, че ако Фюри стъпи в неговия свят, нещата няма да вървят добре.

„Хей, Тайсън, изглежда, че Джо може да е ударил нерв с неговото изказване. Признавам, че никой не те докосва на този ринг в момента. Нека не позволяваме това да те обърква с това какво ще се случи, ако стъпиш в клетката ми. 

Ако някога искаш да си отговориш на някои от тези въпроси, които си задаваш, обади се на Дейна Уайт. Аз ще ти помогна.", сподели Джоунс в социалните мрежи.

Фюри има шампионски отличия на боксовия ринг, но както историята показва, когато боксьорите преминават в  ММА и обратно, резултатът обикновено е в полза на боеца, който е в свои води. Почти винаги е по доминиращ начин.

Тайсън отговори на Джоунс и го покани на ринга. За съжаление двамата ще останат само със своите закани в социалните мрежи. Джоунс няма да получи зелена светлина от UFC, за да отиде в бокса. Фюри от своя страна никога няма да влезе в клетката с Джоунс.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес