Зареждане

Джон Джоунс предпочита битка с Блахович пред Адесаня

Джон Джоунс предпочита битка с Блахович пред Адесаня
Публикувано на: Август 11, 2021 в 08:35 ч
Ян Блахович не само, че защити титлата си в полутежката категория срещу Израел Адесаня, но може и да се окаже предпочитан опонент за Джон Джоунс.

Адесаня и Джоунс публично си размениха няколко закани. И ако Адесаня беше победил Блахович и му бе взел титлата, то супердвубой между "The Last Stylebender" и Джоунс щеше да бъде нещо неизбежно.

За съжаление Блахович разби тези планове.

Майк Уинкълджон, треньора на Джоунс, сподели какви са настроенията на неговия боец спрямо битка с двамата.

"Ян - това би бил страховит двубой, имайки предвид каква сила има той. Може да прави и шоу. Адесаня също може да прави шоу. И двамата са големи имена.

Но на този етап по-интересна битка е с Ян. Няма никакво съмнение за това. Ако Джоунс има мотивация да се върне към полутежката категория, то няма да е заради Адесаня. Джон търси предизвикателства. И за мен няма смисъл вече да гони Адесаня. Може да говориш каквото си поискаш, но вече не си най-добрия. Хубаво е, когато си най-добрия и говориш - така се рекламираш по-добре. Но Ян в момента е предпочитания избор за нас. Не съм сигурен обаче, че в момента пали интереса на Джон.

Както казах, когато Джон усети предизвикателство, той се отдава на него и тогава е много вълнуващо да сме около него и да сме в залата всички."

Президентът на UFC, Дейна Уайт сподели, че очаква Джон да се върне в клетката някъде през 2022-ра, най-вероятно в тежката категория.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес