Зареждане

Джон Джоунс: Пречупвам Франсис Нгану и връщам титлата в САЩ

Джон Джоунс: Пречупвам Франсис Нгану и връщам титлата в САЩ
Публикувано на: Май 2, 2021 в 00:00 ч
Джон Джоунс е категоричен, че може да се справи с Франсис Нгану. Бившият шампион в полутежка категория е доста активен в социалните мрежи и не спира да говори за бой с "The Predator". Вече повече от месец опасният нокаутьор от Камерун е шампион в тежка категория.

Нгану успя да нокаутира Стипе Миочич в края на март и веднага се заговори за голяма битка между него и Джоунс. За съжаление "Bones" иска прекалено висока заплата, което накара Дейна Уайт да предпочете Дерик Люис за съперник на Нгану.

В UFC обаче нещата може да се променят за секунди и в последния момент Джоунс може да получи шанс. В своя акаунт в социалните мрежи Джон се похвали, че вече година се готви за тежка категория и скоро ще изкара коремните плочки, въпреки че качи доста килограми.

Живата легенда от САЩ разкри, че ще пречупи Нгану и ще върне титлата в САЩ. Ето какво още написа Джон в социалните мрежи:

Измина една година в здрава работа. Трябва да похваля моите треньори. Определено качихме тези килограми по правилния начин. По време на следващия месец би трябвало да изкарам коремните плочки. Прегазих полутежка категория с талант. Ще направя същото и в тежка категория като домино. 

Всичко това единствено със здрава работа. Франсис Нгану, мотивирай ме повече. Най-великата титла в света ще се върне в най-великата страна. Нгану греши, ако си мисли, че ще властва в САЩ. Нгану знае, че аз никога не се предавам. Моли се да ме нокаутираш, защото в противен случай ще те пречупя. 

Мога да ти обещая това. Не съм боец, който печели с решения. Аз държах рекорд за най-много победи със събмишън в полутежка категория. Нгану, виждам през теб. Всеки мой съперник е удрял здраво. По-добре да съм боец, който печели с решения, отколкото боец, който може да издържи само 2 рунда. 

Честно казано уважавам Нгану и неговата история. Не чувствам нужда да те разбивам в битка на думи. Това го правя на всички още от 2011 година. 

Нгану, ако ще говорим в Интернет, тогава говори, а не спирай. Повечето хора, които говорят с мен, спират след време. Популярна тема е, че всеки ще бъде първият, който ще успее да се справи с Джон Джоунс. 

Ще успее ли Джоунс да вземе титлата при тежките ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес