Зареждане

Джон Джоунс пожела титлата при тежките

Джон Джоунс пожела титлата при тежките
Публикувано на: Май 22, 2020 в 07:00 ч
Шампионът в полутежка категория Джон Джоунс все по-често говори за дебют в тежка категория. В последните няколко дни "Bones" не спира да се закача с Франсис Нгану и изяви желание и готовност да се сбият в клетката. Джоунс вярва, че може да победи опасния камерунец, но иска цената да оправдава големия риск.

Вижте още - Джон Джоунс: Мишката Нгану не плаши никого​​​

Шампиона споделя, че в последните дни често умува за тежка категория и иска голяма награда, каквато би била титлата в горната категория. В момента е бъркотия при тежките, защото Миочич все още не знае кога ще се бие, а Кормие го чака за реванш. Нгану също е на опашката за титлата, а дебют на Джоунс ще обърка още повече нещата. Ето какво сподели шампиона в полутежка категория своя акаунт:


Мисля си много за това и ако ще поемам голям риск, то аз ще пожелая всичко. Искам короната при тежките. Пратете договор. Добрият в Албакърки е готов да се бие с боец при тежките.


Има малка вероятност UFC да създадат временна титла в тежка категория за битка между Джоунс и Нгану. Кой би победил ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес