Зареждане

Джон Джоунс: Печеля пояса при тежките и няма съмнение, че съм най-велик

Джон Джоунс: Печеля пояса при тежките и няма съмнение, че съм най-велик
Публикувано на: Декември 10, 2020 в 16:15 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс няма търпение да дебютира в тежка категория. 33-годишния ветеран не е спрял да тренира в последните месеци и иска да докаже, че е най-велик в историята. "Bones" е с рекорд 26-1-1 в клетката и се намира в серия от 17 поредни победи.

Тази година той направи само 1 битка и в нея успя да защити титлата си доста трудно с победа над Доминик Рейес. Джоунс приключва 16 от своите съперници и споделя, че вече не се страхувал от колегите си в полутежка дивизия.

Не е ясно какво крие бъдещето за него, но той е категоричен, че ще успее да спечели златото в горната категория и ще докаже, че е най-велик в цялата история на ММА. Ето какво сподели бившия шампион за своите цели:

Сега чувството е различно за мен. Никога не съм тренирал между битките. Позволявах си да кача килограми. Различно е сега, когато тренирам, а нямам уреден двубой. Това показва, че съм израснал и показва, че наистина много го искам. Има много момчета, които са по-едри от мен. Отдаден съм и трябва да посветя живота си на тази цел. 
 

В полутежка категория беше забавно, но вече не се страхувах от тези момчета. Не съм се страхувал от никого и мисля, че го показах с представянията си. Очедивно е, че въпреки това тренирах здраво. Уважавам момчетата в тежка категория и те са страховити. Понякога мисля, че трябва да приема битка с някого от топ 10, за да видя как е чувството.

Понякога обаче си казвам, майната му и трябва да се бия с големите или да си стоя вкъщи. Искам битките за много пари, за да се погрижа за хората си. Искам да няма спор, когато се оттегля от ММА. Чувствам, че имах страхотна кариера в полутежка категория. 

Аз съм най-велик в историята на тази дивизия. В сърцето си знам, че съм най-велик в историята на спорта. Искам да няма съмнение в това. Един начин да постигна това е като се кача в тежка категория и да спечеля короната. 

Ще успее ли Джоунс да спечели титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес