Зареждане

Джон Джоунс отряза Адесаня и се прицели в Миочич

Джон Джоунс отряза Адесаня и се прицели в Миочич
Публикувано на: Февруари 4, 2020 в 18:15 ч
Джон Джоунс имаше силно желание да се бие с Израел Адесаня и двамата се обиждаха в социалните мрежи, но не стигнаха до битка. "Bones" беше готов да заложи титлата си срещу Адесаня, който е шампион в по-долната категория. За съжаление Адесаня е решил да защити пояса си през 2020 година, а чак през 2021 да мисли за голяма среща с Джоунс.

Шампиона в полутежка категория вярва, че неговия колега се страхува от него и затова бави срещата им. Джоунс ще заложи титлата си този уикенд срещу Доминик Рейес в Тексас и след нея ще мисли за тежка категория. Джон вярва, че може да победи шампионът в горната категория Стипе Миочич и е готов да рискува, вместо да стои и да чака Адесаня. Ето какво сподели Джоунс пред Ариел Хелуани:


В края на краищата това не е К-1. При нас нивото е различно от лигите, в които Адесаня се е състезавал. Гледах го в ММА и забелязах, че Израел е с вдървени крака. Неговия стил е вълнуващ за феновете, но познавам хиляди хора като него. 

 Той не ме впечатли по начина, по който е впечатлил всички останали. Той е уплашен. Това е всичко. Адесаня не иска да се бие с мен, защото знае, че ще му сритам задника. Той се страхува. Когато даден боец каже, че не иска да се бие с мен и му трябва година, то тогава аз разбирам неговото психически състояние. 

Това е всичко, което трябва да знам. Адесаня е в голяма грешка, ако вярва, че след 1 година ще съм по-слаб. Съотборниците ми стават все по-силни. Аз съм само с лилав колан в джиу-джицу. Ако смята, че ставам по-бавен и слаб, той много греши. Израел днес е уплашен. Той вече го показа на обществеността. Нищо няма да се промени през следващата година. 

Определено има възможност за битка с Миочич. Качването в тежка категория ще ме вдъхнови, защото ще се сблъскам с нови неща. Ще трябва да кача килограми и да остана в добра форма. Ще е интересно да видим как ще се представя в горната категория. Искам да се бия с Миочич и вярвам, че мога да го победя. 

Цял живот тренирам с бойци от тежка категория. Дълги години съм тренирал с големи бойци от тежка категория като Травис Браун и Андрей Арловски. Много ми е удобно да се боря срещу момчета, които са по-големи и по-силни от мен. Има много фактори, с които не съм запознат при тежките и това ще ме мотивира да тренирам здраво и да дам всичко от себе си.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес