Зареждане

Джон Джоунс обещава нещо различно в тежка категория

Джон Джоунс обещава нещо различно в тежка категория
Публикувано на: Април 4, 2021 в 00:00 ч
Джон Джоунс иска да покаже нещо различно в своя дебют в тежка категория. "Bones" тренира на пълно обороти в последните месеци и гони величието, което минавало през титлата в тежка категория. 33-годишния американец овканти титлата си в полутежка категория и сега цялото му внимание е приковано във Франсис Нгану, който е новият шампион в тежка категория.

За съжаление от UFC не искат да увеличат заплатата на Джоунс, който беше категоричен, че 10 милиона долара са прекалено малко за битка с Нгану. Не е ясно какво ще стане в преговорите между двете страни, но Джон стигна и по-далеч и призова организацията да го уволнят. Живата легенда реши да покаже как се готви за тежка категория и пусна видео и снимки от тренировките си.

Той написа, че е фокусиран и иска да покаже нещо различно в горната дивизия. Джон е с рекорд 26-1-1 в ММА и се намира в серия от 17 поредни победи. За последно го видяхме в клетката преди година в бой с Доминик Рейес. Джоунс не се представи много добре, но въпреки това спечели с решение и остана шампион.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес