Зареждане

Джон Джоунс обеща да завладее тежката категория през септември

Джон Джоунс обеща да завладее тежката категория през септември
Публикувано на: Април 27, 2022 в 07:40 ч
Дългоочакваният дебют в тежката категория на Джон Джоунс явно няма да се проведе през лятото.

Според бившият шампион на UFC в полутежка категория, той ще изчака Стипе Миочич да е готов за битка, а това няма да се случи преди септември. Президентът на UFC, Дейна Уайт сподели, че има интерес от организиране на двубой между Джоунс и Миочич.

По-рано този месец стана ясно, че е бил предложен шампионски двубой за временната титла в категорията на двамата бойци за UFC 276 през юли. Джоунс обаче е научил, че Миочич няма да е готов за тогава и затова реши да почака още.

"Стипе каза, че ще бъда във върхова форма през септември. Малко съм разочарован, но съм търпелив. Искам най-добрият в тежката в най-добрата му форма. Ще чакам до септември. И без оправдания.

Ще ви излъжа, ако ви кажа, че не съм разочарован от това отлагане."

34-годишният Джоунс за последно стъпи в Октагона през февруари 2020-та, когато победи Доминик Рейес и защити титлата си. След това той обяви, че ще премине в тежката категория и започна да качва мускулна маса.


39-годишният Миочич не се е състезавал от март 2021-ва, когато загуби титлата си на шампион от Франсис Нгану. Миочич не бърза да се завърне, след като жена му роди второ дете.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес