Зареждане

Джон Джоунс: Никой не познаваше Хабиб преди боя с Макгрегър

Джон Джоунс: Никой не познаваше Хабиб преди боя с Макгрегър
Публикувано на: Октомври 30, 2020 в 05:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс продължава да доказва тезата си, че той е най-велик в историята. Често хората в ММА обществото започват да спорят по този въпрос и миналия уикенд Хабиб Нурмагомедов отново им даде храна за размисъл. "The Eagle" постигна 29-та поредна победа и 3-та защита на титлата си в лека категория след събмишън над Джъстин Гейджи.

Непобедения боец се оттегли от ММА, а няколко дни по-късно го сложиха на върха в p4p ранглистата на UFC, с което той е номер 1 в света. Хабиб свали от първото място Джон Джоус.

Първоначално "Bones" сподели, че го отстъпва временно, но малко по-късно започна кампания по доказване, че всъщност той е най-велик, а не Нурмагомедов. В своя акаунт в социалните мрежи Джон пусна снимка с имената на първите му съперници в шампионските битки и написа следното:

Това са първите ми шампионски битки. Случиха се преди цели 11 защити на титлата. Това са бойците, които могат да се нарекат елитна конкуренция. Почти съм сигурен, че тези бойци вече са в залата на славата. 

Ако слабите фенове на ММА считат за номер 1 боец, когото не са познавали преди Конър Макгрегър, то няма проблем. Оставете темата с най-добрите бойци в исторята на по-запалените фенове. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес