Зареждане

Джон Джоунс: Никога няма да се върна в полутежка категория

Джон Джоунс: Никога няма да се върна в полутежка категория
Публикувано на: Януари 2, 2021 в 06:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс е сериозен за своя дебют в тежка категория и не мисли за нищо друго. 33-годишния американец ще направи своя дългоочакван дебют тази година и от UFC ще му дадат шанс за титлата. Той ще трябва да изчака победителя от срещата между Франсис Нгану и Стипе Миочич, които ще се бият през март.

Ако всичко върви по план, тогава ще видим Джоунс в тежка категория в средата на 2021 година. Много фенове смятат, че "Bones" ще се върне в полутежка категория, но той е на друго мнение. Бившия крал на полутежка дивизия сподели, че никога повече няма да го видим в тази категория. Ето какво още каза:

Реших да овакантя титлата в полутежка категория, защото знаех, че ще отнеме доста време, за да съм готов за тежка категория. Не искам да съм като тези, които задръстват категориите. 

Държах тази титла много дълго време и разруших мечтите на много хора, които искаха да са шампиони. Сега е време за друг боец, който да е шампион. 

Мисля, че това беше правилното решение. Можех да я държа и да измисля много оправдания и лъжи, с които да лъжа феновете, че ще се върна в полутежка категория. 

Всички щяха да са принудени да ме чакат. Не исках да правя това. Нямам никакви намерения някога да се връщам в полутежка категория. 

Ще постигне ли успехи при тежките Джоунс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес