Зареждане

Джон Джоунс: Нгану-Джоунс е като Али-Форман, но в UFC

Джон Джоунс: Нгану-Джоунс е като Али-Форман, но в UFC
Публикувано на: Април 1, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс твърди, че битката му с Франсис Нгану ще е сред най-големите в историята. "Bones" е готов да се бие със страшилището от Камерун, но си знае цената.

Джоунс вече е готов за дебют в тежка категория и иска да атакува златото при тежките, но няма да го направи за заплата, която е по-малка от 10 милиона долара.

Бъдещия член на залата на славата на UFC смята, че среща между него и Нгану ще бъде като Мохамед Али срещу Джордж Форман, но в UFC. Ето какво още написа Джоунс в социалните мрежи:

Вярвам, че много ме ощетиха финансово през 20-те ми години. Не се оплаквам, но искам в бъдеще да оправя нещата. Мисля, че това е огромна битка, която се случва 1 път в живота. 

Това ще е като Али срещу Форман, но в UFC. Ще е невероятно да приключа Нгану в моя дебют при тежките. Бойците не взимат достатъчно от това, което изкарват за UFC. Искам справедлив дял. 

Искам справедлив дял, за да не се чувствам като глупак, когато се бия в най-голямата битка в моя живот. Сигурен съм, че Дерик ще се бие с Нгану за 8 милиона долара. Нека се бие. Първата им битка беше една от най-скучните в историята.

Ще видим ли бой между Нгану и Джоунс ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес