Зареждане

Джон Джоунс: Не се страхувам от Блахович

Джон Джоунс: Не се страхувам от Блахович
Публикувано на: Септември 28, 2020 в 04:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс сподели, че се радва за Ян Блахович, който спечели вакантния пояс в категорията. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме как Блахович нокаутира Доминик Рейес във втория рунд и грабна златото, което Джоунс оваканти, за да се качва в тежка категория.

"Bones" е гледал битката и коментираше това, което се случва в социалните мрежи. Ето какво написа Джон в социалните мрежи, след като изгледа победата на Блахович:

Блахович се представи добре в първия рунд. Левия ритник в тялото влизаше постоянно. Рейес е със счупен нос. Нещата не са толкова лесни, колкото изглеждат. Поздравления за Блахович. Не се страхувам от него. Ще се сърдите ли, ако се върна и набързо си върна титлата ? 

Радвам се, че златото отиде при скромен човек като Блахович. Радвам се за него. В живота не трябва да ти е комфортно, а да предизвикваш себе си.

В интервюто след битката с Рейес, Блахович предизвика Джоунс. За съжаление живата легенда не смята да се връща в полутежка категория и отклони предложението на ветерана от Полша.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес