Зареждане

Джон Джоунс насилван сексуално като дете

Джон Джоунс насилван сексуално като дете
Публикувано на: Октомври 14, 2021 в 08:08 ч
Голямата ММА легенда Джон Джоунс е доста активен в социалните мрежи в последните часове. По-рано днес стана ясно, че "Bones" e изгонен от залата Jackson-Wink MMА в Албакърки. Майк Уинкълджон разкри новината в интервю за Ариел Хелуани.

Джон е получил забрана да влиза в залата, в която тренира в последните 10 години. Наскоро Джоунс отиде в Лас Вегас, за да получи награда от UFC. Той се напил с приятели след церемонията, а малко по-късно се прибрал и нападнал годеницата си.

В полицията постъпил сигнал за домашно насилие, а Джоунс забил глава в патрулката, която го арестувала. Проблемите за Джоунс не спират, но той е категоричен, че ще се справи.

В своя акаунт в социалните мрежи той реши да се защити и написа следното:

Снощи имах сърцераздирателен разговор с един от моите дългогодишни треньори. Наистина боли да загубя подкрепата на човек, когото уважавам. Искрено благодаря на останалите ми треньори, че останахте в битката с мен. Пътуването ни продължава.

Никога не съм удрял годеницата си и нашите дъщери спяха по време на кавгата. Те не ни видяха, нито са ни чули. Ще продължа напред без алкохол. За първи път в живота си наистина съм готов да го откажа. Радвам се, че имам подкрепа от годеницата, семейството, приятелите и феновете. 

След горните постове Джоунс реши да разкрие и тайна от детството му. Той написа следното и след това бързо го изтри:

Животът ми не винаги е бил хубав. Да бъдеш малтретиран сексуално като дете, да загубиш родител и сестра заради болест в ранна възраст. Това продължава и продължава, човече. Имам неща, с които трябва да се справя.

Какво ще се случи с "Bones" ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес