Зареждане

Джон Джоунс може да гушне $50 милиона от бой с Нгану

Джон Джоунс може да гушне $50 милиона от бой с Нгану
Публикувано на: Април 5, 2021 в 16:32 ч
Майк Уинкълджон, който е дългогодишен треньор на Джон Джоунс смята, че неговият боец може да прибере 50 милиона долара от битка с Франсис Нгану. В края на миналия месец "The Predator" взе скалпа на Стипе Миочич и спечели титлата при тежките.

Вече над 6 месеца "Bones" не е спрял да се готви за дебют в тежка категория и към днешна дата тежи 115 килограма. Той изяви желание да се бие с Нгану за титлата, но няма да го направи за сума под 10 милиона долара.

Това е битка, в която има огромен риск и Джоунс иска заплатата да си струва. В интервю за Submission Radio Уинкълджон разкри следното за Джоунс и Нгану:

Мисля, че битката между Франсис Нгану и Джон Джоунс може да е голяма като тези на Флойд Мейуедър. Какви пари правеше Флойд ? 100 милиона ? Мейуедър сам си беше промоутър. Джоунс трябва да сподели PPV с организацията от тази битка. Не виждам защо да не изкара 50 милиона долара от тази битка. 

Той може да вземе тези пари, а от UFC също ще изкарат доста. Организацията имат нужда от големи звезди като Джон. Конър Макгрегър беше тази звезда, но падна. Големите имена правят пари на UFC. Трябва да решат колко струва Джоунс и колко PPV може да продадат. 

Трябва да видим колко Уайт ще даде и колко Джоунс иска да вземе. Това е битката, която феновете искат. Франсис Нгану е най-страховит, а Джоунс е най-добър за всички времена. 

Ще се съгласи ли Уайт да даде 50 милиона на Джоунс ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес