Зареждане

Джон Джоунс: Мога да победя Нгану!

Джон Джоунс: Мога да победя Нгану!
Публикувано на: Юли 1, 2020 в 07:33 ч
Няма как да отречем, че Франсис Нгану е един от най-страховитите бойци. Шампионът в полутежката категория Джон Джоунс обаче знае каква е тайната за победа над "The Predator".

Джоунс внимателно явно е разгледал възможния ход да се премести в тежката категория и да се бие с Нгану. Единствената пречка това да се случи са финансовите условия, които Джоунс е поставил пред UFC.

Вижте също: Уайт: Джоунс искаше заплата като на Уайлдър за бой с Нгану

Въпреки, че организаторите все още се ослушват за направата на такъв двубой, Джоунс продължава да се интересува от него. В интервю със Стийв-О, Джон сподели че доста е мислил върху среща със страховитата сила на Нгану, но е разбрал и каква е тайната за победа.

"При Франсис Нгану нещата са много прости. Приемаш възможно най-лошия вариант, който е че той може да те нокаутира и да ти счупи някоя лицева кост. Това е най-лошото. Когато приемеш това, нещата стават лесни. Ако не успее да те нокаутира и да ти счупи лицето - бърз си, умен си, имаш брадичка, имаш добри движения с главата, можеш да се бориш. Има много начини, по които да изиграеш срещата. Затова аз си мисля за най-лошия сценарий, за да свикна и да не ми прави впечатление. Когато това стане ще съм готов да изляза срещу него.

Франсис Нгану несъмнено е опасен. Вярвам, че има шанс да ме нокаутира. Но ако не успее, ще взема битката. Трябва само да мина през първия рунд и ще спечеля двубоя."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес