Зареждане

Джон Джоунс: Коронавируса е по-голям от спорта

Джон Джоунс: Коронавируса е по-голям от спорта
Публикувано на: Март 14, 2020 в 04:38 ч
Шампионът в полутежка категория Джон Джоунс е разтревожен от това, което се случва по цял свят. "Bones" споделя, че се моли за всички и съветва всеки да разясни на своите близки за опасностите от коронавируса. Шампиона иска да помогне на своите съграждани в Албакърки, където са затворени училищата и детските градини. Той се притеснява, че много от самотните родители ще трябва да останат вкъщи, за да гледат децата си и по този начин ще останат без работа.

Вижте също: Коронавирус - как да се предпазим (пълно ръководство)

Джоунс мисли начини, по които да им помогне и сподели, че ще поеме някои от разходите на самотните родители. Разбира се, има хора, които се интересуват само от битки и един фен предупреди Джоунс, че Рейес се готви да го нокаутира. Шампиона от своя страна му отвърна, че в момента изобщо не се интересува от ММА. Ето какви коментари сподели Джоунс в социалните мрежи за положението в САЩ и света:


Тази вечер всички сте в мислите ми и в моите молитви. Трябва да отделите време, за да поговорите със своите люмиби хора и да ги предупредите за сериозността на този вирус. Днес прекарах над два часа в разговор с тях за важността на това, за да не докосват лицето си и непрекъснато да дезинфекцират / мият ръцете си. 

Училищата в Албакърки са затворени и аз съчувствам на всички самотни родители, защото няма детски градини, училища и вероятно ще загубят работата си. Опитвам се да намеря начини, по които мога да помогна на някои от тези родители в Албакърки, не се колебайте да изпращате предложения. В момента изобщо не ме интересуват битките, защото коронавируса е по-голям от спорта




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес