Зареждане

Джон Джоунс: Искам да съм по-едър от Нгану в битката ни

Джон Джоунс: Искам да съм по-едър от Нгану в битката ни
Публикувано на: Април 11, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс иска да стане титан преди битката с Франсис Нгану. "Bones" все още не може да се разбере с UFC за заплатата, която иска да получи за този сблъсък. Живата легенда беше пределно ясен, че няма да се бие за по-малко от 10 милиона долара.

От UFC го отрязаха и разкриха, че планират да направят реванш между Нгану и Дерик Люис. Джоунс няма да бърза и ще продължи да се готви, защото иска да има като физиката на Нгану за срещата им.


Джоунс разкри, че вярва в този двубой и целта е златото:

Мисля, че битката между мен и Нгану ще се случи. Смятам, че евентуално от UFC ще вземат правилното решение. Това е една от най-големите битки на нашето поколение. Ще бъде тъжно, ако не се случи. Вярвам, че ще се случи. Ще е трагедия да няма такава битка. Ще се случи.

Тренираме и се фокусираме върху неща, които можем да контролираме. Ще вляза във форма и това още повече ще продава битката. Хората искат да видят двама титани. Нгану вече е титан, а аз се опитвам да стана такъв. Искам да изглеждам като такъв. Искам да съм едър като Нгану или дори по-едър от него. 

Имам работа за вършене. За мен няма значение дали ще се бия с Нгану или с Дерик Люис за титлата. Няма значение коя поред битка съм за Нгану. Моята цел е да съм шампион в тежка категория. Няма значение кой е мой съперник. Готвим се за това и вярвам, че доброто ще победи. 

Ще видим ли тази голяма битка ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес