Зареждане

Джон Джоунс иска да качи до 124 килограма

Джон Джоунс иска да качи до 124 килограма
Публикувано на: Септември 26, 2021 в 02:00 ч
Главният съветник на Джон Джоунс, Рихард Шефер твърди, че "Bones" вече е станал 118 килограма. Целта на Джоунс е да качи до 124 килограма, след което да направи своя дебют в тежка категория. За голямо съжаление преди няколко дни Джоунс е бил арестуван в Лас Вегас.

Той е с обвинения в домашно насилие и повреда на автомобил. Само за няколко часа "Bones" отиде във Вегас, за да получи награда и веднага си създаде проблеми със закона. Това обаче не е учудващо, защото в последните години Джон често е клиент на полицията.

Джоунс нае Шефер, за да му уреди по-висока заплата в UFC. Рихард явно е успял, защото Дейна Уайт се е съгласил да увеличи парите на Джоунс, но те ще бъдат на основата на продадените платени гледания.

В интервю за MMAFighting Шефер реши да поговори за своя клиент и каза следното:

Джоунс беше категоричен и каза, че иска да се бие за титлата. Седнах да преговарам с Уайт и Хънтър. Те искаха Джон да направи битка, която да е за временна титла и такива неща. Мислехме да дебютира през ноември или декември, но той искаше да тренира. Джоунс е голям професионалист. 

Виждал съм само един такъв като него и това беше Флойд Мейуедър. Това е причината двамата да са най-великите. Джоунс каза, че иска да качи килограми по точния начин и стратегически. 

Наскоро говорих с него и той вече е 118 килограма. Джоунс иска да качи до 124 килограма. Той иска да стане най-големия и лош боец в тежка категория на UFC. 

Ще постине ли Джоунс успех при тежките ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес