Зареждане

Джон Джоунс има 9999+ пропуснати повиквания

Джон Джоунс има 9999+ пропуснати повиквания
Публикувано на: Юли 5, 2022 в 04:00 ч
През последните седем години култовата американска зала Jackson Wink се ръководи от генералния мениджър от Русия Михаил Любимов.

Неговите задачи включват популяризиране на марката JW, търсене на нови бойци, работа със спонсори - като цяло всичко, което помага на залата да печели и да процъфтява.

В ММА това се постига много трудно, защото е почти невъзможно залата да живее на плюс само за сметка на хонорарите на бойците. Те плащат много в UFC на няколко единици, а тези, които са платени по този начин, рядко се бият, което не е много добре за залата.

Ако Любимов заема позиция в една от най-добрите зали в света вече седем години, то това означава, че той си върши добре работата. Наскоро Михаил даде интервю за руските медии и разкри интересни подборности за Джон Джоунс.

„Бях тук, а Майк Уинкълджон беше на втория етаж в офиса си и даваше интервю в шоуто на Ариел Хелуани. И аз го гледах сам. Не го очаквах, не го очаквах. Как се случи всичко ? След като Джон Джоунс получи награда от UFC, го арестуваха, но на следващия ден той дойде в залата. 

Дойде и започна да тренира. Видях на камерата, че тренира, говореше с Холи Холм. Опитах се да се отдалеча от случилото се. Уинкълджон също гледа камерите и се обади на треньора, каза, че Джон не трябва да идва във залата, докато не поговори с него. 

Нямаше такова нещо, че веднага да го изгони от залата. И само трима души в стаята знаеха, че треньорът Уинкълджон е казал това. Тогава Ариел Хелуани ми звъни буквално на следващия ден и казва: „Вярно ли е, че Джон Джоунс напусна залата?“ Казвам, не, не е вярно, изобщо не се е случило. 

Не знам откъде изобщо го е разбрал, сигурно от тези двама души, които са знаели. Опитваха се да се свържат по телефона с Уинкълджон и Джоунс. И двамата говорят, че никой не ги е търсил. В крайна сметка се свързаха и говориха. Уинкълджон му каза, че трябва да си разреши проблемите. 

Джон Джоунс направи цялата тази ситуация много по-лоша. Знаете, в Русия имаме уважение към по-възрастните, човек на 60 и нещо години, а Джон Джоунс го залива с кал и го обижда. Джон винаги е имал проблеми с пиенето. Кой алкохол не променя? Алкохолът е отрова.

Джоунс е много щедър, помага на много бойци. Някой има проблеми с парите, ще ти плати залата за три, четири, пет месеца напред, за шест месеца. Много често се случваше. Помага на аматьори, начинаещи, професионалисти. В това отношение той, разбира се, е много добър. 

Често ходех при него, той даваше кутии с храна, за да мога да нахраня момчетата в залата. Той прави много добри жестове. Говорехме много по телефона. Но след цялата тази ситуация - аз съм много близък с Уинкълджон. Ние се разделихме с Джоунс в това отношение. 

Обадих му се след всичко това, той вдигна телефона, започна да говори колко е лош алкохолът, дори не искаше да говори на тази тема. Все още ми се струва, че по някаква причина той ми е ядосан, въпреки че не съм направил нищо лошо.

Веднъж видях телефона му. Има зелена икона за събощенията и в червения ъгъл пише, че има 9999+ пропуснати повиквания. Това е максимумът, вероятно, според конфигурираната програма. Или знаят номера и му звънят, или той толкова години събира съобщения."

Правилно ли беше решението на Уинкълджон да изгони Джоунс от залата ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес