Зареждане

Джон Джоунс хвали подготовката на Макгрегър

Джон Джоунс хвали подготовката на Макгрегър
Публикувано на: Януари 16, 2020 в 08:43 ч
Джон Джоунс изглежда е фен на това какво Конър Макгрегър прави преди битката си в UFC 246.

Ирландецът сподели, че е бил изпаднал в състояние на алкохолизъм и дори е пиел преди битката му с Хабиб Нурмагомедов. Нещата обаче са доста по-различни преди UFC 246.

Макгрегър сподели, че е спрял да дава пари за пиене и е обърнал внимание на здравето си, след като научил че баскетболистът Леброн Джеймс инвестира над 1.5 милион долара годишно за здравето си и за сееб си. Тези пари отиват за хранителни специалисти, треньори и всичко останало. Тогава Конър осъзнава, че той влиза в такъв режим само и единствено на лагерите по време на подготовка за двубой.

"Спрях да си давам парите за коли и часовници. Започнах да ги давам за самия себе си. За здравето ми, за моята форма и това ми помогна. А можеш да спечелиш много повече, когато си здрав - в момента съм така."

Тази промяна е била забелязана от други бойци и фенове, но шампионът на UFC, Джон Джоунс реши да похвали промените, които ирландецът е направил.
 
"Аутсайдерите ще кажат, че си се обградил с хора, които винаги ти казват 'да'. Някои хора не могат да разберат, че колкото повече подкрепа изградиш около себе си, толкова по-добре. Отборът на Джоунс е по-голям отвсякога и ставаме не само по-силни, но и по сработени като тим... едно от най-важните неща, които научих през последните две години е, че не мога да направя всичко сам. Научих колко важно е да поискаш помощ и да инвестираш в себе си, като се обградиш и наемеш най-добрите хора."

Дали тази промяна е толкова добра, ще видим от представянето на Конър в Октагона този уикенд. Независимо от всичко, Джоунс харесва стореното от Макгрегър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес