Зареждане

Джон Джоунс: Хабиб ще победи Фъргюсън

Джон Джоунс: Хабиб ще победи Фъргюсън
Публикувано на: Март 19, 2020 в 05:00 ч
Без съмнение една от най-чаканите и интересни битки за тази година е тази между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. Двамата трябва да се бият на 18-ти април, но заради коронавируса все още няма локация за срещата. От Ню Йорк отказаха да приемат събитието и сега от UFC търсят място извън САЩ, като Обединените арабски емирства са фаворит за нов дом на UFC 249.

Залогът в срещата ще бъде титлата в лека категория, както и непобедения статут на Нурмагомедов. Победителя от тази битка ще се превърне в легенда и най-добрия в историята на категорията. И двамата са в серии от по 12 поредни победи и всички се надяваме, че срещата няма да пропадне. Джон Джоунс, който е номер 1 в p4p ранглистата на UFC също иска да гледа битката и смята, че Хабиб ще победи. Ето какво сподели Джоунс в интервю за UFC Русия:


Хабиб срещу Тони. Мисля, че Хабиб ще спечели. Аз съм боец, Хабиб е боец и ми е много трудно да съм против мислещ боец от висок клас. Хабиб решава къде ще се проведе битката. Ако иска да се бие в стойка, то той не се страхува от това. И ако той реши да ви събори, десет секунди след това ще бъдете на земята. Така че, ако трябваше да сложа къщата на този бой, щях да избера Хабиб.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес