Зареждане

Джон Джоунс: Битката с женчото Адесаня е гигантска за спорта

Джон Джоунс: Битката с женчото Адесаня е гигантска за спорта
Публикувано на: Декември 15, 2019 в 01:06 ч
Джон Джоунс все още има желание да се бие срещу Израел Адесаня, който е шампион в средна категория. Двамата шампиони дълго време се хапят в социалните мрежи, но така и не стигат до октагона. "Bones" иска шампиона в средна категория да се качи при него, а Израел иска Джоунс да слезе в неговата категория.

Мнозина вярват, че Адесаня е копие на Джоунс, но двамата се разграничават от тези твърдения. Желанието на Адесаня е да остане в своята категория, за да победи няколко претенденти, а след това през 2021 година да се бие в полутежка категория срещу Джоунс.

Шампиона в горната категория обаче настояваше за битка възможно най-скоро, но не получи зелена светлина. Сега Джон вече има битка пред себе си и реши да поговори за женчото Адесаня и споровете им в социалните мрежи:


Хората говорят, че той бил в главата ми заради тези неща в социалните мрежи, но всичко е просто забава. Има доста забава в това и феновете го харесват. Аз обичам да държа хората развълнувани. Той изобщо не е в мислите ми. Харесвам енергията, която той носи в спорта и искам да съм част от нея. 

В края на краищата ако Израел искаше да се бие с мен, то тогава това щеше да е гигантска битка за спорта. Ако той го искаше, то тогава щеше да има битка между нас. Истината е, че той е един женчо.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес