Зареждане

Джон Джоунс бесен на глупак, който чупи бедрото на куче

Джон Джоунс бесен на глупак, който чупи бедрото на куче
Публикувано на: Януари 13, 2022 в 05:00 ч
Легендата на UFC Джон Джоунс е голям любител на кучетата и не го крие. Той често пуска снимки и клипове в социалните мрежи, с които показва как се забавлява със своя любимец. "Bones" не е привърженик на насилието над животни и изригна по темата в социалните мрежи.

Бившият шампион в полутежка категория на UFC показа клип, в който „дресьор на кучета“ от района на Хюстън, Тексас чупи бедрото на куче. Видеото показва как въпросният уж треньор дресира кучето, след което го вдига и го тръшва на земята.

Кучето започва да скимти от болка, а Джоунс се закани, че ако бил в Тексас, тогава лично щял да се разправя с този глупак. Ето какво пише Джоунс в социалните мрежи към видеото, което сподели:

Това е „дресьор на кучета“ от района на Хюстън, Тексас. Мануел Голдън, известен още като tycalk9. Доколкото разбирам, това тръшване счупи бедрото на кученцето. 

Ако бях в Хюстън, то лично щях да намеря и да се изправя срещу този човек. Фактът, че този човек има толкова много клиенти, които са знаменитости, ме вбесява още повече. 

Ето и видеото, което не е много приятно:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес