Зареждане

Джон Джоунс: Адесаня само хаби кислорода

Джон Джоунс: Адесаня само хаби кислорода
Публикувано на: Април 14, 2020 в 05:00 ч
Израел Адесаня и Джон Джоунс подновиха враждата си с пълна пара. Всичко около тях беше утихнало, но явно на Адесаня му е станало скучно и е решил да подразни своя колега. В своя акаунт в социалните мрежи Адесаня използва една от репликите, с които Джоунс обиди Даниел Кормие преди време. Израел отбеляза Джоунс в своя пост и написа - "Все още ли си тук, п*тко" ?

Това не остана без отговор и "Bones" реши да припомни загубата на Адесаня, в която той беше нокаутиран, а лекарите се опитват да му помогнат с бутилка кислород. Джоунс вярва, че Адесаня само хаби кислорода и се защити от неговите обиди със следния пост в социалните мрежи:


Джон Джоунс: Похабяват всичкия този кислород. Някой да събуди тази кучка и да й смени тампона. Не е ли тъжно, как всички говорят, че човек не може да стане добър, заради проблемите в миналото. В същото време никой не говори за хилядите долари, които дарявам на обществото всяка година.

Ето и какъв отговор му поднесе Адесаня, който вярва, че се е поучил от грешката си, а Джоунс не спира да греши:

Израел Адесаня: Нима той постна нещо, а след това го изтри ? Нокаутираха ме 1 път и никога повече не направих тази грешка. Колко пъти те арестуват ? Колко пъти се провали на допинг тест ? Колко пъти ти отнемаха титлата ? Никога не научи си научи урока.

Адесаня иска да премери сили с Джоунс през 2021 година във Вегас и от време на време подклажда огъня на тяхната вражда. Кой ще победи ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес