Зареждане

Джон Джоунс: 2 години тренирам по 3 пъти на ден

Джон Джоунс: 2 години тренирам по 3 пъти на ден
Публикувано на: Май 8, 2022 в 05:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория на UFC Джон Джоунс се готви за дебют при тежките през септември.

"Bones" се надява, че тогава ще се състои битката му със Стипе Миочич. Дейна Уайт искаше срещата да се случи през юли, но Миочич поискал повече време за подготовка. Залогът в срещата ще бъде временната титла в тежка категория.

Джоунс не се е състезавал вече над 2 години. В началото на 2020 година той защити златото с победа над Доминик Рейес, след което го оваканти. Джон иска да постигне величие и вярва, че то минава през титла и в тежка категория.

Наскоро Джоунс се пусна на живо в социалните мрежи и коментира срещата с Миочич.

„Първоначално ми казаха, че ще е юли. Мисля, че и на Стипе е казана тази дата. Чух, че е тренирал много с желязо, но не е правил много спаринг. Той иска да бъде в най-добра форма. Разбирам и уважавам това. 

Стипе е страхотен шампион. Той заслужава такова отношение. Мисля, че той поиска преместването на битката за 24 септември. Надявам се, че този двубой ще се проведе в Лас Вегас. 

Тренирах три пъти на ден в продължение на две години. Близо съм до дебюта в тежка категория. Защо не изчакате още малко?", сподели Джоунс по време на живо предаване в социалните мрежи. 

Ще успее ли Джоунс да стане шампион в тежка категория ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес