Зареждане

Джон Джоунс: $10 милиона са много малко за бой с Нгану

Джон Джоунс: $10 милиона са много малко за бой с Нгану
Публикувано на: Април 1, 2021 в 00:00 ч
Джон Джоунс не е готов да се бие с Франсис Нгану за по-малко от 10 милиона долара. Живата легенда в полутежка категория все още критикува UFC и смята, че като млад е бил ограбван в своите битки.

"Bones" смята, че 2-та милиона, които му плащали на битка са били твърде малко за битките, които е правил в октагона. Миналия уикенд Нгану стана шампион в тежка категория и Джоунс изяви желание да се бие с него.

През последните месеци Джон не е спрял да тренира, за да направи дългоочаквания дебют при тежките. Той дори остави титлата си в полутежка дивизия, за да гони величие при тежките.

В своя акаунт в социалните мрежи Джоунс не спира да отговаря на въпроси от феновете и сподели, че няма да се бие с Нгану  за по-малко от 10 милиона долара:

Преди няколко дни говорих с Хънтър, който е адвокат на UFC. Казах му, че всяка сума между 8 и 10 милиона долара ще е прекалено малко за бой от такъв калибър. Само това съм говорил с тях до момента. Чакам оферта от тяхна страна и се надявам, че няма да е толкова ниска. 

Хората никога не са били толкова развълнувани за битка с мое участие. Пощата ми е пълна със съобщения, в които питат за боя с Франсис Нгану. Цял живот си късам задника от работа и имах доста контузии. 

Бих се с най-коравите бойци в 20-те ми години за по 2 милиона на битка. Опитвам се да си изкарам добра заплата. Казах им да покажат парите, с което вбесих шефа. Сигурен съм, че ако това беше Макгрегър, тогава щяха да седнат и да пият уиски. 

Ще успеят ли UFC и Джоунс да се разберат ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес