Зареждане

Джо Роугън обяснява защо Нгану би имал успех в бокса

Джо Роугън обяснява защо Нгану би имал успех в бокса
Публикувано на: Октомври 3, 2022 в 00:00 ч
Коментаторът на UFC Джо Роугън смята, че настоящият шампион на UFC в тежка категория (до 120 кг), камерунецът Франсис Нгану, би постигнал успех на ринга в професионалния бокс. Голямата мечта на "The Predator" е да направи дебют в бокса, където да премери сили с най-големите.

Първоначално Нгану е планирал да започне кариера в бокса, но в крайна сметка съдбата го води в ММА. В момента Франсис се възстановява след контузия в коляното. Той все още не е подновил своя договор с UFC, който изтича в края на годината. Нгану настоява да му позволят да се боксира.

Роугън смята, че Нгану ще има успех в бокса заради своята невероятна сила.

„Франсис Нгану е супер атлет. Когато бил дете, работел в пясъчните ями. Това е лудост, той е истински изрод. 120 естествени килограма. И удря по-силно от всеки друг. Той държи рекорда за удряне на боксовата машина.

Дионтей Уайлдър е може би най-опасният нокаутьор в историята. Ако Нгану влезе в бокса, вместо в ММА, тогава няма нужда да се учи да рита. 

Франсис трябва само да се научи да движи главата си и да удря хора. 120 естествени килограма и невероятна сила“, каза Роугън в своя подкаст в YouTube.

Ще има ли Нгану успехи в бокса ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес