Зареждане

Джо Роугън: Хорхе Масвидал е чудовище

Джо Роугън: Хорхе Масвидал е чудовище
Публикувано на: Ноември 7, 2020 в 04:00 ч
Джо Роугън е голям фен на Хорхе Масвидал, който миналата година избухна с големи победи и стана по-известен от всякога. 35-годишния американец се завърна след две години отсъствие и беше в серия от 2 поредни загуби. "Gamebred" започна своята акция с нокаут над Дарън Тил насред Лондон, с което спечели два бонуса. Последва нова голяма победа, която беше най-бързата с нокаут в историята на UFC.

Това стана в битката на Масвидал с Бен Аскрен, който вярваше, че ще стане шампион и в UFC, но плановете се объркаха. Тези две големи победи спечелиха много слава на Хорхе и той получи шанс да стане най-лошото копеле в UFC в битка срещу Нейт Диас.

Двамата се биха в края на миналата година и Масвидал спечели с нокаут. В началото на юли Масвидал прие битка с кратко предизвестие срещу Усман за титлата, но загуби с решение.

Въпреки всичко той си остава опасен боец и дългогодишния коментатор и анализатор реши да се изкаже ласкаво по адрес на Масвидал. Ето какво сподели Джо в своя подкаст:

Битката срещу Бен Аскрен, това беше то. Това беше черешката на тортата. Разбира се, после и срещата с Нейт Диас. Хорхе спука от бой Нейт. Това беше луда битка. Той нокаутира Дарън Тил с много хубава комбинация от стъпка напред и ляво кроше. Масвидал е чудовище. Трудно е за всички в битка срещу него. 

Дарън Тил беше страшилище. Той беше този страйкър, който идваше след голяма победа над Доналд Серони. Това беше един зашеметяващ нокаут. 

Хорхе е забавен тип и всичко около него е забавно. Забавно е да го гледаш в клетката и да го слушаш как говори. Аз съм му голям фен. Мисля, че той е наистина изключителен боец. Той е наистина умен. 

Много бих искал да го видя в битка срещу Камару Усман, но с пълен тренировъчен лагер. Масвидал нямаше лагер в първата им битка и създаде доста проблеми на Усман. 

Как би се представил Масвидал в битка срещу Усман с пълен лагер ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес