Зареждане

Джейк Пол ще търси 'нокаут на годината' срещу Фюри: Приятелката му ще реве до ринга

Джейк Пол ще търси 'нокаут на годината' срещу Фюри: Приятелката му ще реве до ринга
Публикувано на: Февруари 22, 2023 в 16:00 ч
Джейк Пол се стреми към достоен за нокаут на годината нокаут срещу Томи Фюри, когато двамата се сблъскат на боксовия ринг на 26 февруари.

Инфлуенсърът в социалните медии, превърнал се в боксьор Пол, идва от двубой с легендарния боец по смесени бойни изкуства Андерсън Силва миналия октомври. Той отбеляза нокдаун и успя да изпревари Силва в картите на съдиите в оспорвана битка. След най-впечатляващата победа в кариерата си, Пол търсеше опции и намери такава в лицето на познат съперник, Томи Фюри.

Джейк Пол иска да отбележи нокаут на годината срещу Томи Фюри

В скорошно интервю за BT Sport Джейк Пол сподели амбициите си за предстоящия боксов мач с Фюри.

„Ще го нокаутирам жестоко“, каза Пол. „Искам да бъде кандидат за нокаут на годината. Печелил съм го веднъж преди и искам да го спечеля отново. Ще видите приятелката му да плаче, ако тя е край ринга, след като го нокаутирам и той е в безсъзнание.“

Пол теоретизира, че Фюри е бил притиснат да приеме битката по финансови причини.

„Надяваме се, че той ще се появи, защото е хлъзгав и бърка в чантата. Не знам дали наистина вярва в себе си. Парите са наистина добри“, каза той. „Той някак беше принуден към това от феновете, медиите, семейството му и вероятно Моли. Защото тя вероятно седи там и казва: „Хей, имаме бебе. Не мога да бъда тази, която плаща сметките през цялото време.“ Той получава $20k за битка, минус данъците, той може да плати само памперсите.

Това е трудна работа и затова това е най-голямата му заплата и той всъщност ще може да издържа малко семейството си... Но Моли вероятно си мисли „Да, уморих се да бъда издръжката на тази връзка.“


Пол вярва, че Томи е психически слаб

„The Problem Child“ и Фюри трябваше да се изправят един срещу друг за медийна изява в подготовката за тяхното състезание. Томи обаче реши да напусне арената двамата да се срещнат. Пол нарече Фюри „психически слаб“ за това, че пропусна срещата лице в лице.

„Трябваше да се изправим очи в очи с Томи. Томи изчезна. Томи, ти си адски уплашен и мек.

Аз съм му свикнал на номерцата. Не мисля, че той иска да седи тук и да участва в подобни разговори. Мисля, че е психически слаб. Очаквах с нетърпение да го накарам да изглежда като идиот, но той и без друго си е ткаъв. В крайна сметка той трябва да се качи на ринга, така че това е всичко, което наистина има значение.”

Джейк Пол ще се изправи срещу Томи на боксовия ринг тази неделя, 26 февруари, в състезание, наречено „The Truth“ в Diriyah Arena в Дирия, Саудитска Арабия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес