Зареждане

Джейк Пол: Конър Макгрегър е идиот, който търси внимание

Джейк Пол: Конър Макгрегър е идиот, който търси внимание
Публикувано на: Септември 20, 2021 в 02:00 ч
Джейк Пол не е фен на Конър Макгрегър и всеки знае това. В последните месеци Пол не спира да обижда Макгрегър и да го предизвиква на боксов мач. В началото на миналата година Джейк дебютира в бокса и вече има 4 поредни победи.

Тази година той успя да победи двама бивши шампиони в лицето на Бен Аскрен и Тайрън Уудли. Проблемното хлапе на спира да гони бойци от UFC и сега се е прицелил в Хорхе Масвидал. Наскоро Макгрегър се изложи на червения килим.

Той присъства на музикалните награди и се спречка с рап звездата Машин Гън Кели. "The Notorious" разля своето питие по посока Кели, защото Машин Гън не искал да се снима с него. Пол реши да коментира случката и каза следното за рап звездата и Макгрегър:

Някои хора говорят, че Конър Макгрегър объркал Машин Гън Кели за мен, защото си приличаме. Двамата сме руси и високи. Това е един от слуховете. Мисля, че е забавно. Макгрегър е истински боец. 

Защо отива на червения килим и замерва с питие Меган Фокс и Машин Гън Кели ? Това е неуважително. Кели се държеше като професионалист, не се разгорещи, не отвърна. 

Мисля, че той знае, че Конър просто изглеждаше като идиот. Този човек се разпада и опитва да намери причина да привлече внимание.

Възможно ли е Макгрегър да обърка Кели с Джейк Пол ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес