Зареждане

Джейк Пол: Аз съм на стероиди, за да печеля уредени битки

Джейк Пол: Аз съм на стероиди, за да печеля уредени битки
Публикувано на: Януари 7, 2022 в 02:00 ч
Джейк Пол вкара нова оферта на Дейна Уайт. В последните дни двамата не спират да се обиждат и да разменят различни предизвикателства. Президента на UFC вярва, че Пол е на стероиди и това е в основата на спечелените от него срещи. Уайт също вярва, че битките на Пол са уредени.

Джейк от своя страна не спира да твърди, че Дейна ползва кокаин. Уайт предложи на Пол да се тестват редовно за кокаин и за стероиди. Джейк прие, но иска от Уайт да вдигне заплатите на бойците в UFC и да им плаща дългосрочно здравеопазване.

По всичко личи, че сделка няма да има, защото Уайт не е от тези, които обичат да плащат на работниците си. В своя акаунт в социалните мрежи Пол за пореден път се обърна към Уайт и написа:

Дейна Уайт заяви, че моите боеве са уредени, а след това заяви, че съм на стероиди. Значи съм на стероиди, за да печеля битки, които вече са уредени ? Звучи логично… 

Дейна, последен ден, за да приемеш предложението ми. Ти си добър в преговорите. Готов съм да намаля изискванията си до 40 000 долара минимална заплата за боец и дългосрочно здравеопазване. Сделка ? 

Или ще направиш друго селфи видео, което да покаже на света колко съм в главата ти? 

По всичко личи, че войната Уайт - Пол скоро няма да приключи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес