Зареждане

Джеф Монсън: А. Емеляненко има добро сърце и обича децата

Джеф Монсън: А. Емеляненко има добро сърце и обича децата
Публикувано на: Януари 20, 2022 в 04:00 ч
Джеф Монсън и Александър Емеляненко разбраха датата за втората им битка. Двамата ще се бият на 26-ти февруари с голи ръце под банера на руската лига Hardcore Fighting Championship. Срещата им трябваше да се проведе миналата година, но пропадна два пъти.

Сега обаче по всичко личи, че такъв дуел ще има, а Александър е категоричен, че ще го спечели. В миналото видяхме битка между Емеляненко и Монсън. Те се биха през 2012 година в Русия в ММА битка. Тогага Джеф спечели със събмишън във втория рунд.

Монсън е с рекорд 61-26-1 в ММА и за последно победи Кардо със събмишън преди 6 години. Джеф приключва 41 от срещите си, като 36 са със събмишън. Той е губил 10 пъти с нокаут в кариерата си и има едва 5 победи с нокаут.

Джеф обяви оттеглянето си от ММА преди година заради много контузии, но явно се е възстановил. В интервю за руските медии 51-годишния американец реши да коментира Александър и каза:

Ние сме нещо като приятели с Александър. Преди сме се изправяли един срещу друг и сега той иска да ми отмъсти. След битката аз и Александър ще останем приятели. 

Емелианенко се включи доброволно да ми помогне в благотворителни дела. Ще проведем семинар за деца, но първо искам да се изправя срещу него и да го победя. 

Понякога хората говорят за противоречивата му репутация, за поведението му, но знам, че има добро сърце и обича децата. Това е просто битка в клетка, но извън нея ние сме приятели.

В своя акаунт в социалните мрежи Емеляненко обяви битката и написа:

Ще бъде горещо на 26-ти февруари. Отново ще се бия с плешива глава и пак трябва да я набия. Просто не падай веднага, приятелю. След моята победа можем да организираме съвместен семинар.

Кой ще победи ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес